Hodnocení obchodu

5,0 134 hodnocení
5
134x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LH Avatar autora Lenka Hulenyi | 2.2.2022
Moja prvá objednávka a určite budú ďalšie . Už pri rozbalování krabičky to nádherne voňalo. Oleje výbornej kvality. Maximálna spokojnosť. Ďakujem za milé slová s prekvapením. Objednávka rýchlo vybavená a odoslaná. Moc ďakujem, som rada, že som našla túto stránku.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.2.2022
Děkuji za milá slova! :-)
A Avatar autora Anička | 10.1.2022
Každá objednávka je zabalena s láskou, takže dělat si tu "radosti" nebo nakupovat i klasické "provozní" ingredience prostě miluju. Jakýkoli produkt, který jsem zatím vyzkoušela, ať už šlo o svíčky, oleje, vykuřovadla, nebo doplňky, má úžasnou energii a je opravdu poctivý. Je pro mě radost se sem vracet, nakupovat, zkoušet, poznávat a objevovat. Pokaždé jsem vděčná, že se Cottage Witch stala součástí mé každodenní cesty. :) Moc děkuji!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2022
Moc Vám děkuji :-)
T Avatar autora Tereza | 25.12.2021
Miluju! Vždycky mám nějaký zmatek, ale domluva je vždy rychlá a vstřícná, děkuji za to, jsem střelec ve střelci a tak jsem občas moc...Svíčky a vykuřovadla si vždycky moc užiji už při rozbalování překrásného balíčku. Sleduji FB a velmi také oceňuji, potřebu posouvat se a dbát na šetrnost produktů. Velmi děkuji za Vaši práci !!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.12.2021
Moc Vám děkuji!
VS Avatar autora Viktorie Sajbidorova | 21.12.2021
Naprosto uzasna svicka, nadherne voni a je absolutne magicka
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.12.2021
Moc děkuji!
Avatar autora | 20.12.2021
Avatar autora | 20.12.2021
DK Avatar autora Denisa Koriťáková | 20.12.2021
PM Avatar autora Pavla Mužátková | 18.12.2021
Jsem moc nadšená. Svíčku mám jako dárek. Ta bude taky určitě nadšená. Děkuji moc
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 18.12.2021
Moc děkuji!
M Avatar autora Monika F. | 17.12.2021
Úžasné ❤️ Nádherne voní ❤️ Neuvěřitelná energie ❤️
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.12.2021
Moc děkuji!
K Avatar autora Kvetka | 8.12.2021
Sviečky sú ešte krajšie ako na obrázku. Vône sú nádherné, veľmi potešil aj pribalený darček.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.12.2021
Moc Vám děkuji!
ZB Avatar autora Zuzana Barthová | 6.12.2021
Ďakujem za tovar aj darček. Som veľmi spokojná. Slovami sa to ťažko opisuje❤️❤️❤️
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.12.2021
Moc Vám děkuji :-)
SK Avatar autora Simona Kerlová | 6.12.2021
M Avatar autora Martina | 5.12.2021
Jako vždy vše perfektní. Moc děkuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.12.2021
Moc Vám děkuji!
AL Avatar autora Adriana Lavova | 3.12.2021
Som spokojná. Pomáha. Ďakujem.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.12.2021
Moc děkuji!
Avatar autora | 2.12.2021
Vše ještě lepší, než jsem čekala :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.12.2021
Mockrát děkuji!
LS Avatar autora Lenka Smětalová | 2.12.2021
Jsem úplně nadšená...balením, dárečkem, rychlostí...Skvělé!!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.12.2021
Moc Vám děkuji!
MP Avatar autora Martin Pospíšil | 2.12.2021
Maximální spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.12.2021
Moc Vám děkuji!
P Avatar autora Petra | 29.11.2021
Opět zde koupeny dárky pro dceru a i manžel zhodnotil, že tak krásně a pečlivě zabalené věci dlouho z žádného e-shopu neviděl. Je vidět a znát, že výrobky jsou vyráběny s láskou a péčí. Skvělý je i přístup k zákazníkovi jako jednotlivci. Vřele doporučuji. Nenakupujeme zde naposledy. Děkuji za práci, kterou děláte.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 29.11.2021
Moc Vám děkuji za tak krásné hodnocení!
LS Avatar autora Ladislava Slavíková | 29.11.2021
Avatar autora | 29.11.2021
Nahoru
134 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení