Hodnocení obchodu

5,0 41 hodnocení
Přidat hodnocení
5
41x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.7.2021
Avatar autora | 26.7.2021
Avatar autora | 26.7.2021
Úžasné, kouzelné, krásně zabalené i s milým překvapením. Moc děkuji!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2021
Moc Vám děkuji! :-)
Avatar autora | 17.7.2021
Avatar autora | 14.7.2021
D Avatar autora Di | 11.7.2021
Naprosto perfektní zkušenost! Zboží vždy vypadá, voní a funguje skvěle. Moc příjemná komunikace, majitelka obchodu je prostě člověk na svém místě! :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.7.2021
Moc děkuji! :-)
Avatar autora Jana Šulcová | 11.7.2021
Perfektní komunikace, nádherné výrobky, dýchá z nich na vás pozitivní energie a tajemno. Kdo jednou zkusí, rád nakoupí znovu. A nejen pro sebe, skvělé i jako dárek pro spřízněné duše.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.7.2021
Moc Vám děkuji!
EK Avatar autora Eva Koudelová | 11.7.2021
Byl to můj první nákup v obchůdku a určitě ne poslední. Vše proběhlo hladce a v naprostému pořádku. A ten balíček, co mi přišel… ???????? Absolutní voňavá nádhera včetně milého dárečku! Co víc si přát. O Čarodějce jsem snila a předčila má očekávání. Starý svět mě okouzlil. Z celého srdce děkuji za tu krásu!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.7.2021
Mockrát Vám děkuji!
JK Avatar autora Jitka Kartáková | 8.7.2021
V obchůdku nakupuju poměrně často a ani jednou jsem nebyla zklamaná. Naopak, vždy jsem z každého balíčku byla nadšená a vždy se vším velice spokojená. Zboží přišlo pokaždé perfektně zabalené a z každého produktu sálala úžasná energie, která mi dodala vždycky přesně to, co jsem zrovna potřebovala. Vůně mě zahalily do něžného, ochranného a posilujícího objetí a všechno mi vykouzlilo úsměv na tváři. I mnohé dárky k objednávce. Děkuji za tento obchůdek a originální, vysoce kvalitní a neobyčejné zboží!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.7.2021
Moc Vám děkuji!
S Avatar autora Sona | 6.7.2021
Otvárať objednaný balík je zakaždým ako taký malý sviatok. Nádherné balenie, jedinečné výrobky. Ďakujem ❤️
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.7.2021
Moc Vám děkuji!
IB Avatar autora Iva Boháčová | 1.7.2021
Krásné produkty, ze kterých je magie přímo cítit, dodání rychlé, pečlivě zabalené
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.7.2021
Moc Vám děkuji!
ZB Avatar autora Zdenka Baranová | 27.6.2021
Vždy spokojená. Produkty pečlivě zabalené v krabici a došlo vše, co jsem chtěla
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.7.2021
Moc děkuji!
Avatar autora | 27.6.2021
Avatar autora | 25.6.2021
D Avatar autora Denisa | 21.6.2021
Lenkin obchodík milujem a vždy tam najdem niečo pre pohladenie dušičky. Všetky výrobky sú úžasné, silné a originálne.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.6.2021
Moc děkuji! :-)
S Avatar autora Soňa | 17.6.2021
Naprosto originální výrobky s duší, vždy krásně voňavé. Doporučuji !
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.6.2021
Moc Vám děkuji! :-)
VL Avatar autora Veronika Lhotská | 13.6.2021
Jsem s obchodem naprosto spokojená a objednávám opakovaně. Produkty jsou bezkonkurenční, je do nich vložen kousek z autorčiny duše a odpovídají svým popiskům na webu. Obchod jsem si zamilovala.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 13.6.2021
Moc Vám děkuji!
J Avatar autora Jaroslava | 13.6.2021
N Avatar autora Naďa | 11.6.2021
Maximální spokojenost. Velký výběr. Krásné vše bylo zabalené. Jen doporučuji ☝️
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.6.2021
Moc Vám děkuji!
ŠT Avatar autora Šárka Tomášková | 10.6.2021
Velmi.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.6.2021
Moc děkuji!

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 41

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více se o cookies dozvíte ZDE