Hodnocení obchodu

5,0 159 hodnocení
5
159x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BN Avatar autora Barbora Nedokos | 10.6.2021
Mohu jenom doporučit. Pokud někdo chce krásné, voňavé a opravdu magické věci, které plní svůj účel, je zde správně. Během chvíle jsem si objednala už třetí balíček a hádám, že ani po sté mě nepřestane překvapovat svou propracovaností. Já už jiný obchod nehledám a vím, že cokoliv budu potřebovat pro vlastní nebo magickou potřebu najdu zde. Závěrem bych dodala, že u každého produktu jde opravdu poznat, že je vyrobený zkušenou čarodějkou. Zde zkrátka “nešlápnete” vedle!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.6.2021
Moc Vám děkuji!
HG Avatar autora Hana Gregor | 10.6.2021
Naprostá spokojenost, moc děkuji. Svíčky jsou moc krásné a voňavé, krásně zabalené a jako dáreček kartička s poděkováním + úžasný kamínek magnezit. Vše co jsem u Vás objednala byl dárek pro kamarádku a balíček jí udělal velkou radost a doufám, že jí i pomůže :)Mnohokrát děkuji a těším se, že u Vás opět nakoupím. Váš obchod mohu vřele doporučit. Ať se Vám daří. Hanka
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.6.2021
Moc Vám děkuji za krásné hodnocení! :-)
M Avatar autora Michaela | 8.6.2021
S boxem jsem vždy nadmíru spokojená, předměty jsou pokaždé u nás velmi neotřelé a produkty vysoce kvalitní, miluji oleje a svíce, vždy mě překvapí nějaká netradiční bylinka, tentokrát dokonce i rituální sada, kterou se nemohu dočkat, až použiji....nejspíš ho miluji prostě celý :-). Dnes jsem si ho rozbalila a udělal mi velkou radost!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.6.2021
Moc Vám děkuji! :-)
A Avatar autora Andy | 7.6.2021
Avatar autora | 4.6.2021
E Avatar autora Eva | 4.6.2021
V tomto obchodě jsem již několikrát nakoupila svíce a jsou úžasné, nejen že krásně voní, ale jsou to i umělecká díla dělaná s láskou. U většiny jsou součástí svící i byliny a minerální kameny, krása. Mohu jen doporučit.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.6.2021
Moc Vám děkuji! :-)
Z Avatar autora Zuzana | 1.6.2021
Avatar autora | 1.6.2021
IS Avatar autora Ingeborg Schwam | 1.6.2021
KL Avatar autora Kateřina Lukavská | 1.6.2021
Krásný magický box plný úžasných věcí.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.6.2021
Moc Vám děkuji!
T Avatar autora Tereza | 31.5.2021
Uzasny obchod uzasne čarodějky .... dekuji Leni
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Já moc děkuji! :-)
JK Avatar autora Jitka Kartáková | 31.5.2021
Vážně jde dát při hodnocení jen pět hvězdiček? Opravdu by nešlo dát mnohem víc? Fakt ne? No dobře, co se dá dělat. Dala bych rozhodně mnohem víc hvězd a k tomu zlatých. Stále děkuji za den, kdy jsem objevila obchod Cottage Witch Apothecary. Produkty, které se v tomto obchůdku dají koupit, jsou naprosto originální, vysoce kvalitní, vyzařuje z nich energie, čistota, síla a něco, co slovy nelze popsat. Každý si zde najde "to svoje". Mnohé produkty jsou vyráběny a připravovány v určité konkrétní dny, jež jsou pro jejich výrobu nejvhodnější. Mam opravdu hodně věcí a všechny jsou úžasné. Co se vůní týče, tak to nelze popsat jinak, než že to je fakt pecka! (omlouvám se za expresivní výraz, ale jinak to prostě vyjádřit nelze) Dodání objednávky je velmi rychlé a to i přes současné problémy s dodávkami materiálu na výrobu. Zásilky jsou vždy velice pečlivě zabalené a nikdy se mi nestalo, že by bylo cokoli zničené. Obchod rozhodně vřele doporučuji. Stojí to za to.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Moc Vám děkuji, jste velmi milá! :-)
AP Avatar autora Adela Popelkova | 31.5.2021
Už to budou 2 roky co jsem si vybudovala závislost na tomto obchodě.Vyzkoušela jsem snad vše co je v nabídce a nikdy jsem nelitovala ani koruny! :-) Svíčky či oleje nekupuju už nikde jinde, jelikož jsem nikde nesehnala takovou kvalitu a různorodost vůní jako zde! :-) Pár svíček jsem dala i jako dárky a nadšení bylo vždy veliké. Vřele doporučuji, ale jen na vlastní nebezpečí, jelikož vytvoření zavislosti je vysoké. ;-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Moc a moc Vám děkuji!
D Avatar autora Denisa | 31.5.2021
Úžasné produkty, maximálna spokojnosť, vrele odporúčam.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Moc děkuji! :-)
JM Avatar autora Janka Marákyová | 31.5.2021
Som maximálne spokojná, produkty sú jedinečné, rýchle vybavenie, milý a ústretový prístup. Všetko je úžasne pripravené, už rozbaľovanie balíčka je zážitok ... so štipkou tajomna.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Moc Vám děkuji! :-)
K Avatar autora Katka | 27.5.2021
Som veľmi spokojná.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.5.2021
Moc děkuji :-)
LL Avatar autora Lenka Luna | 24.5.2021
Naprosto doporučuji, vše je, jak to jen popsat, přesně tak, jak má být.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 24.5.2021
Moc Vám děkuji!
M Avatar autora Monika | 23.5.2021
Obchůdek doporučuji. Vše krásné, voňavé, rychlé a ochotné jednání.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.5.2021
Moc děkuji!
Avatar autora | 23.5.2021
Nahoru
159 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení