Zatmění Slunce v dubnu 2023

ZATMĚNÍ SLUNCE A TEMNÝ MĚSÍC - 20.4.2023 v 6:12 h

 

Toto zatmění Slunce je, jak bylo psáno v příspěvku na sociálních sítích, zatměním hybridním. V podstatě kombinuje všechny tři známé druhy zatmění - částečné, prstencové a úplné. Jde událost mimořádnou a poměrně vzácnou.

Obecně je sluneční zatmění nositelem nové reality. Dveře se otevřou a přinesou nové příležitosti a nové cesty. Některé z těchto příležitostí mohou být překvapením, ale jiné mohou být věcmi, na kterých už nějakou dobu pracujeme.

Energie ztenčí závoj a zvýší naši citlivost, kreativitu a intuici. Energie zatmění je vždy silná a je to naše příležitost najít odvahu stát se vůdcem nebo duchovním průvodcem našich vlastních životů.

Použijme tedy tento čas k vizualizaci požadovaného výsledku, podívejme se na věci novým způsobem a zůstaňme otevření. Povede nás to k další kapitole naší cesty.

 

AdobeStock_168831599

 

Slunce také přináší ohnivou energii vášně, síly, odvahy a odhodlání. Pozor však na oheň - lehce se může stát ničivým a nepříjemným společníkem.

Někteří budou cítit, že je třeba postavit se za svůj život, za svoje názory, najít sebedůvěru a skočit do něčeho nového. Další zjistí, že je potřeba couvnout, zkrotit své ego a převzít zodpovědnost souběžně s přehodnocením svých plánů.

Doba zatmění může se vším výše uvedeným pomoci. Věnujte tedy pozornost sami sobě a své duši.

V tomto čase se většinou něco blíží k bodu uzavření a ukončení.

Můžete najít nebo zahájit novou cestu. Plodnou, kreativní, zralou a stabilní. Vy jste tvůrcem svého života, je tedy jen na vás, jak tuto energii využijete. 

Projděte si své cíle a myšlenky. Pracujte na sobě i uvnitř sebe.

Zamyslete se nad tím, jak se váš život vyvíjel od počátku minulého cyklu. Stihli jste dát během minulých měsíců věci do pořádku? Udělat na sobě i kolem sebe nějakou práci? Nebo jste stáli na místě a setrvávali v problémech a nežádoucím životním stylu?

Buďte k sobě ohleduplní a jemní. Nastavte si nové hranice, nový režim a nový život.

Nebojte se nových začátků. I přes počáteční obavy může z jednoho malého semínka vyrůst krásná a úžasná květina.

 

Pokud chcete svoji cestu jakkoli podpořit, zkuste se podívat na následující vhodné produkty:

svíčka AURA

MYSTICKÉ SLUNCE

svíčka OČISTA

parfémový olej HOJNOST

Van Van olej

ŠALVĚJ LÉKAŘSKÁ vykuřovadlo

 

aura

 

 

 

Ačkoli se dočtete, že je tato fáze Měsíce ve znamení Berana, je ve skutečnosti ve znamení Ryb. Tento rozpor je způsoben precesí rovnodennosti. Celý Vesmír se pohybuje a je tedy nemožné, aby jakékoli vesmírné těleso setrvávalo v nějakém souhvězdí neomezeně dlouhou dobu. Během dvou tisíc let se obloha, resp. souhvězdí, posunula o cca 30 stupňů. 

Ekliptiku a její souhvězdí staří astronomové a astrologové používali pouze jako měřící zařízení.

Jak si stojí Slunce a Měsíc v čase zatmění, se můžete podívat níže (zdroj Stellarium).

 

stellarium