Magie symbolů

Lidé si často myslí, že k tomu, aby určité kouzlo nebo přání fungovalo, je nutné připravit celý rituál a kupu pomůcek.
To ovšem není vůbec pravda. 
 
Naprosto jednoduchou a velmi účinnou věcí je využití symbolů a různých znaků. Můžeme najít naprosto jednoduché značky, ale i složité obrazce.
Ty můžeme kreslit např. na svíci, ale klidně i na tělo, vyšít na rub oděvu, zapsat do diáře, nakreslit dovnitř kabelky, vyrýt do dřeva, kamene, prostě kamkoli nás jen napadne.
 
Jediné, co je důležité a nezbytné, abychom se při kreslení nebo zapisování symbolu soustředili na naše přání a měli víru, že se daná věc povede.
 
 
 
 
V angličtině se pro tyto symboly používá název "sigil" nebo "sigils" , který pochází z latinského "sigillum" - pečeť. V dřívějších dobách se tento termín používal pro symboly vztahující se k démonům a andělům, v dnešní době se používá právě pro vyjádření přání, nebo přesněji pro zformování myšlenky.
 
Symboly můžete využít ty, jenž jsou dané, ale není problémem si časem vytvořit své vlastní. Vyžaduje to jen trochu praxe. 
Stejně tak můžete znaky různě spojovat a tvořit tak jeden symbol dle vašeho záměru.
 
Níže uvedu pár symbolů vhodných pro každý den. Nejsou mé vlastní, jsou nasbírané během let. Uvádím i český překlad původního významu.
 
 
 
 
 MÁM DOST SIL NA TO, ZMĚNIT SVŮJ ŽIVOT.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 JSEM V BEZPEČÍ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JSEM CHRÁNĚNÁ OD NEGATIVNÍ ENERGIE.
 
 
 
 
 
 
 
 
 NIC MĚ NEZLOMÍ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 TOTO MÍSTO JE CHRÁNĚNO.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPÍM DOBŘE A RÁNO JSEM PLNÁ ENERGIE.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 JSEM UVOLNĚNÁ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 VŠEM OKOLO MNE NOSÍM ŠTĚSTÍ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ZVLÁDNU TO.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
POHYBUJI SE SNADNO A BEZ BOLESTI.
 
 
 
 
 
 
 
 
 MÁM DOSTATEK PENĚZ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 JSEM SILNÁ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 MINULOST JSEM NECHALA ODEJÍT.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VĚŘÍM SI.
 
 
 
 
 
Jak sami vidíte, jde o naprosto jednoduché znaky, které zvládneme nakreslit všichni. Neřešme obloučky, čárečky. Nejsme malíři. Jde pouze a jen o náš přístup - soustředit se při kreslení na naše přání.
Jistě jste si všimli, že vyjádření symbolů je vždy v přítomném čase, je o tom, co máme a chceme (i když to zatím máme jen v naší hlavě). Ne o tom, co BYCHOM chtěli. Na tom stojí celý princip splněných přání. 
 
 
Zdroj obrázků: www.pinterest.com