Magické boxy Staré cesty

Blíží se červen. A to znamená také poslední letošní předobjednávky magických boxů. Opět jsme společně dokončili jeden cyklus - třetí nebo snad čtvrtý? Moc vám za to děkuji. 💜

 

Možná se ptáte, co bude s boxy dál. Mohu vám už nyní říci, že BUDOU! 💫🌿

 

Ale jejich koncept pojmu opět trochu jinak. 

Boxy v této podobě již nebudou. Místo toho budou dva typy magických boxů zaměřené na tradiční cestu a starou magii.

 

Prvním typem budou menší boxy, které budou vycházet každý měsíc. Vždy od 1. do 15. dne v měsíci budou otevřeny předobjednávky, a poté budou na začátku dalšího měsíce odeslány. Chtěla bych je udělat dostupnější pro všechny, zejména finančně. Obsahovat budou svíčku, parfémový rituální olej, bylinu a jeden magický produkt jako překvapení, vše vážící se k danému měsíci. Vůně svíček možná budete znát, možná ne. Tyto boxy bych ráda připravila jako všední, přesto magickou, radost. Tento typ by se měl objevit již teď v létě.

 

Druhým typem boxů budou speciálně připravované luxusní boxy, které se budou zaměřovat na důležité aspekty v životě tradiční bosorky. Budou k mání vždy jen po určitou dobu, poté třeba až za rok nebo déle. Tyto boxy budou obsahovat velmi unikátní a speciální produkty, z nichž většinu jen tak nikde nenajdete. Příprava takových boxů (zejména co se ruční a magické práce týče) je opravdu náročnou záležitostí, ale chtěla bych, abyste dostali naprosto ojedinělý zážitek. Vydání prvního boxu plánujeme na podzim tohoto roku.

 

Protože kráčím Starou cestou, tedy stezkou staré magie a tradičního řemesla, čekat můžete produkty zaměřené pouze na tuto cestu.

 

Těším se na další cyklus společně s vámi! 🌙