Milí zákazníci, z důvodu neustálého zdražování komponentů a energií jsem nucena přistoupit ke zdražení i já. Od 1.února tak dojde k navýšení cen u produktů.

Hodnocení obchodu

5,0 215 hodnocení
5
215x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.6.2021
E Avatar autora Eva | 4.6.2021
V tomto obchodě jsem již několikrát nakoupila svíce a jsou úžasné, nejen že krásně voní, ale jsou to i umělecká díla dělaná s láskou. U většiny jsou součástí svící i byliny a minerální kameny, krása. Mohu jen doporučit.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.6.2021
Moc Vám děkuji! :-)
Z Avatar autora Zuzana | 1.6.2021
Avatar autora | 1.6.2021
IS Avatar autora Ingeborg Schwam | 1.6.2021
KL Avatar autora Kateřina Lukavská | 1.6.2021
Krásný magický box plný úžasných věcí.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.6.2021
Moc Vám děkuji!
T Avatar autora Tereza | 31.5.2021
Uzasny obchod uzasne čarodějky .... dekuji Leni
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Já moc děkuji! :-)
JK Avatar autora Jitka Kartáková | 31.5.2021
Vážně jde dát při hodnocení jen pět hvězdiček? Opravdu by nešlo dát mnohem víc? Fakt ne? No dobře, co se dá dělat. Dala bych rozhodně mnohem víc hvězd a k tomu zlatých. Stále děkuji za den, kdy jsem objevila obchod Cottage Witch Apothecary. Produkty, které se v tomto obchůdku dají koupit, jsou naprosto originální, vysoce kvalitní, vyzařuje z nich energie, čistota, síla a něco, co slovy nelze popsat. Každý si zde najde "to svoje". Mnohé produkty jsou vyráběny a připravovány v určité konkrétní dny, jež jsou pro jejich výrobu nejvhodnější. Mam opravdu hodně věcí a všechny jsou úžasné. Co se vůní týče, tak to nelze popsat jinak, než že to je fakt pecka! (omlouvám se za expresivní výraz, ale jinak to prostě vyjádřit nelze) Dodání objednávky je velmi rychlé a to i přes současné problémy s dodávkami materiálu na výrobu. Zásilky jsou vždy velice pečlivě zabalené a nikdy se mi nestalo, že by bylo cokoli zničené. Obchod rozhodně vřele doporučuji. Stojí to za to.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Moc Vám děkuji, jste velmi milá! :-)
AP Avatar autora Adela Popelkova | 31.5.2021
Už to budou 2 roky co jsem si vybudovala závislost na tomto obchodě.Vyzkoušela jsem snad vše co je v nabídce a nikdy jsem nelitovala ani koruny! :-) Svíčky či oleje nekupuju už nikde jinde, jelikož jsem nikde nesehnala takovou kvalitu a různorodost vůní jako zde! :-) Pár svíček jsem dala i jako dárky a nadšení bylo vždy veliké. Vřele doporučuji, ale jen na vlastní nebezpečí, jelikož vytvoření zavislosti je vysoké. ;-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Moc a moc Vám děkuji!
D Avatar autora Denisa | 31.5.2021
Úžasné produkty, maximálna spokojnosť, vrele odporúčam.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Moc děkuji! :-)
JM Avatar autora Janka Marákyová | 31.5.2021
Som maximálne spokojná, produkty sú jedinečné, rýchle vybavenie, milý a ústretový prístup. Všetko je úžasne pripravené, už rozbaľovanie balíčka je zážitok ... so štipkou tajomna.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.5.2021
Moc Vám děkuji! :-)
K Avatar autora Katka | 27.5.2021
Som veľmi spokojná.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.5.2021
Moc děkuji :-)
LL Avatar autora Lenka Luna | 24.5.2021
Naprosto doporučuji, vše je, jak to jen popsat, přesně tak, jak má být.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 24.5.2021
Moc Vám děkuji!
M Avatar autora Monika | 23.5.2021
Obchůdek doporučuji. Vše krásné, voňavé, rychlé a ochotné jednání.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.5.2021
Moc děkuji!
Avatar autora | 23.5.2021
Nahoru
215 položek celkem