Nejžádanější kouzla - láska, finance, zdraví

Jsem tu pro vás s tolik žádaným příspěvkem pro menší rituály ohledně nejžádanějších věcí v našich životech.

Jde o lásku, finance a zdraví.

Jak jsem uvedla výše, jde o rituály malé, jednoduché, pro každého. Primárně nikdy nejde o to, kolik pomůcek a jak drahé doplňky k rituálu máte. Primárně jde vždy o vás. O vaši energii, o váš záměr, o intenzitu emocí - o to, co vy chcete. Proto se nebojte, že něco připravíte špatně. VY jste to, co uvádí kouzlo do pochodu.



Pokud budete rituál dělat s nulovou emoční podporou (jakože - tak to teda zkusím, no), s minimálním záměrem ("...vlastně ani nevím, co chci, ale zkusila bych tohle..") a bez energie (= nechce se mi, ale musím), pak se nedivte, že se nic nestane.
Stejně tak v případě, kdy nedáte kouzlům čas a prostor. Druhý den nepřijede princ v Mercedesu, ani nevyhrajete Sportku, ani nebudete rázem fit a v kondici. Pro to všechno nestačí jen udělat kouzlo, pro to všechno se taky musíte nějak snažit.

Uvedené rituály nejsou taky rozepsány krok po kroku. Vždycky si musíte rituál přizpůsobit, protože je váš. Tady nejedeme v žádných složitých předepsaných ceremoniích.

Všechny uvedené rituály si můžete upravit dle svého uvážení a znalostí. Bez samostudia to zkrátka nejde. Zároveň upozorňuji, že jde o kouzla tzv. pro všechny.

SKLENIČKY
Malé skleničky (o obsahu pár ml) s korkovým i šroubovacím uzávěrem. Skleničky si můžete ozdobit dle odpovídajících korespondencí. K soli a bylinám můžete přidat na malém lístečku napsané přání i drcené kousky polodrahokamů. Pokud budete používat esenciální oleje, ujistěte se, že jsou vždy přírodní, nikoli syntetické. Víčko zalijte voskem, zamezíte rozsypání obsahu. Skleničku necháme nabít na světle úplňku. Můžete ji pak mít doma uschovanou, nosit při sobě, jak je vám libo.



LÁSKA (SEBELÁSKA)
 - cukr, růže, levandule, pomerančová kůra, skořice, tymián, cedr, jasmín, bříza, kontryhel, máta, mateřídouška, myrta, pačuli, pelyněk, pomněnka, řebříček, sedmikráska, vanilka, růženín, granát, hematit, červený jaspis

ZDRAVÍ
 - sůl, česnek, rozmarýn, měsíček, tymián, růže, heřmánek, šalvěj, jasmín, mochna, rozmarýn, řepík, bez, jalovec, levandule, meduňka, skořice, vavřín, křišťál, křemen, kalcit, zirkon, karneol

FINANCE
 - cukr, heřmánek, hřebíček, zázvor, muškátový oříšek, máta, sezam, kopr, vavřín, bazalka, skořice, drcené skořápky vajec, drobné mince, malachit, olivín, amazonit, jadeit, avanturín, prehnit

Lze taky využít barevnou sůl, která je ručně připravena a nabita přímo k danému záměru.



SVÍČKY
Kouzla s použitím svíček jsou oblíbená pro svoji jednoduchost a účinnost. Pokud můžete a chcete, volte svíčky v barvě korespondující s vaším záměrem (není nutné). Svíčku také můžete obalit v bylinách, obklopit polodrahokamy, sušenými i čerstvými bylinami a dalšími předměty. Opakovat kouzlo můžete každý den po dobu jednoho týdne až do úplňku, v tom případě si svíčku rozdělte na požadovaný počet dílů a každý den nechte zmizet jeden dílek.


LÁSKA
 - červená, event. růžová, bílá, zelená

ZDRAVÍ
- bílá, event. modrá, zelená,  červená, oranžová, růžová, fialová

FINANCE
- zelená, event. stříbrná, oranžová, žlutá, zlatá





TIP NA RITUÁL: Vezměte svíci požadované barvy, potřete rostlinným olejem, případně olejem k tomu vytvořeným. Svíci pomazáváme buď metodou od středu k vrcholu a od středu dolů, nebo v horizontální pozici směrem k tělu (chceme něco přitáhnout k nám). Obalte v příslušných bylinách, které korespondují s vaším záměrem. Svíci můžete také doplnit vyrytými symboly, nápisy, apod..
Myslete na to, že pokud budete dělat jednodenní rituál, svíce musí dohořet celá!
Připravenou svíčku postavíme na nehořlavý povrch a zapálíme. Zklidníme se, uzemníme se. Intenzivně myslíme na naše přání - prožíváme ho i skrze emoce. Představujte si, jak bude přání splněno, co budete cítit, co budete dělat. Je důležité nemyslet na to, co je teď, ale na to, co bude až se přání splní. Nemyslete ani na proces. Jen a pouze na to, jaké to bude až budete mít to, co chcete.
Můžete k tomu vyslovit úplně jednoduché zaklínadlo, např.: " Vítám do svého života plné zdraví a životní sílu (lásku, pevný vztah, hojnost, finanční stabilitu...), všechny mé problémy zmizely a já jsem naplněna štěstím, pevným zdravím a silnou energií. Zvládnu cokoli, překážky pro mne neexistují." (upravte volně dle svého, vždy je lepší vytvořit si vlastní zaklínadlo než slepě odříkávat cizí).
Několikrát po sobě opakujeme a neustále držíme intenzitu našeho záměru.
Až svíčka dohoří, vezmeme všechny zbytky a vyhodíme (pokud možno ne do vlastního odpadu).




ZÁPISNÍKY A DENÍKY
Zapisování našich přání a záměrů má stejně velkou moc jako všechno ostatní. Psané slovo platí.
Pro zapisování si vyhraďte čas během dne. Čas, kdy budete v klidu, nikdo vás nebude rušit a vy nebudete unavení. Zápis opět vyžaduje silné soustředění a emoční prožitek. Pokud napíšete pár vět, protože "musíte", a budete psát bezmyšlenkovitě jako psací stroj, pak se nemůže stát absolutně nic.
Zapisujte to, co chcete. Kreslete k tomu, přilepte obrázky.
Přání napište jasně a podrobně. Prožijte ho. Představujte si, jaké to bude až bude splněno. Jak se budete cítit zdraví a šťastní. Naplnění láskou v náruči milované osoby. Jak si budete moci koupit věci, které chcete.
Buďte konkrétní. Chcete lásku a partnera? Popište váš ideální protějšek. Jak by měl vypadat - vlasy, oči, postava, výška, jeho povahu, jak by se měl chovat k vám, co by měl mít...čím více dopodrobna svoje přání rozepíšete, tím lépe uděláte.
Stejně tak v případě, že chcete finance a něco si koupit - dům, auto, televizi,..? Rozepište se. Přiložte obrázky té věci.

Důležité je hlavně opravdu chtít. Z celého srdce. Nezaváhat, nemít obavy.



KOUZLO 2 SKLENIC
Potřebujete 2 sklenice a lepící papírky. Do jedné ze sklenic nalijete čistou vodu. Tato sklenice představuje vás a vaší situaci teď, takovou jaká je. Na první papírek tedy popíšete aktuální stav - osamělá, nemocná, bolesti toho a toho, bez finančních prostředků, apod. Stačí jedno - dvě slova.
Druhá sklenice představuje váš změněný život - tam přijde papírek se slovy označující vaši novou budoucnost. Tedy - trvalý a pevný vztah, vášnivá láska, finanční hojnost, nové auto, dobrá kondice, zdravé tělo, apod.
Až šálky označíte, na chvilku si před ně sedněte. Přemýšlejte o nich. O tom, jak se cítíte teď. Pak se přehoupněte v pocitech do stavu, jak se budete cítit až se přání splní. Opět je důležitý vnitřní emoční prožitek. Cítit radost, štěstí, volnost,.. Tento pocit si udržte v sobě a přelijte sklenici číslo jedna do sklenice číslo dvě. Přelívejte pomalu a stále myslete na to, jaké to bude. Pozorujte tekoucí vodu a sklenici, jak se plní - stejně jako se právě teď plní vaše přání. Prociťte také úlevu, protože všechno staré je pryč a přišly věci nové a krásné. Naplněnou sklenici vypijte a užívejte si ten pocit. Není důvod zaváhat, není důvod se obávat. Starý papírek vyhoďte a ten nový si přilepte na nástěnku či lednici. Také třeba do sešitu, prostě kamkoli chcete.

Pokud je vaše aktuální situace extrémně negativní a hrozí tedy, že vodu naplníte opravdu těžkou negativní energií, pak nalijte do sklenice pro přání jinou čistou vodu a tu z první sklenice nepřelévejte. Jinak postupujte dle výše uvedeného.
Vodu naplněnou negativní energií vylijte do odpadu a papírek roztrhejte na malé kousky.





Další tipy pro ochranu, zlomení smůly a mnoho dalšího najdete tady na blogu - mrkněte na články Staré cesty.  Čtěte, zapisujte si do vlastní Knihy stínů či do obyčejného sešitu. Pátrejte a zkoušejte.

Obecně stačí taková kouzla udělat jednou. Sama ale vím, že na začátku je těžké se soustředit a plně emočně prožít celý ten proces. Jakékoli kouzlo z výše uvedeného můžete opakovat, ale ponechte si vždy nějaký čas. Všímejte si věcí kolem sebe, symbolů, barev, čísel. Řiďte se intuicí. Každému z nás sedne něco jiného a co funguje mně, to nemusí fungovat vám.

 



Čarujte také v kuchyni při přípravě jídel. Každé koření a bylina koresponduje s něčím jiným. Stejně tak při procházce v přírodě. Nebo při úklidu a ve volných chvílích. Vy jste ta energie, která přináší změny. Vaše mysl a duše tvoří vaši realitu.

Mimo to všechno můžete samozřejmě koupit a využít předem připravené svíce, soli, bylinné směsi, váčky, talismany, které jsou nabity energií a výborně pomohou při určitých problémech.

TIP č.1: Myslete na to, že vaše přání musí být opravdu pevné, postavené na stabilních základech. Nejistota a obavy vám to celé zkazí. Nestarejte se o to, jak to přijde a kdy to přijde. Starejte se o to, co chcete.

TIP č. 2: Při psaní i myšlení na různá přání se VYVARUJTE použití předpon NE-. Předponu NE- Vesmír (Universum,Vyšší síla,...) nezná. Takže z vašeho přání "Nechci být nemocná" se jednoduše stane "Chci být nemocná". Soustřeďte se na to, jací chcete být. Tedy např. " Jsem zdravá", "Žiju v blahobytu a hojnosti", "Mám milujícího partnera", atd.

TIP č. 3: Dejte kouzlům čas. Dejte čas i sami sobě. Čím více si přejeme, tím déle splnění potrvá. Neseďte zároveň někde v koutku s rukama v klíně. Žijte - a chopte se nabízených příležitostí a otevřených dveří.

TIP č. 4: Pamatujte si následující  POPROSIT → VĚŘIT → OBDRŽET





Zdroj obrázků: www.pinterest.com